Aspergeteelt

Aspergeteelt100% Asparagus: asperges geteeld met vakmanschap en passie
Om asperges en aspergeplanten van topkwaliteit te kunnen leveren en optimale versheid te kunnen garanderen, is feeling houden met de dagelijkse teeltpraktijk van essentieel belang. Daarom is de teelt van asperges nog steeds een belangrijke pijler onder ons bedrijf - inmiddels al ruim 60 jaar lang! De aspergevelden van Teboza liggen in binnen- en buitenland. Vakmanschap en passie vormen hierbij de basis voor levering van een kwalitatief hoogwaardig product!

Biologische asperges
Duurzaamheid heeft de toekomst. Daarom zit het areaal biologische asperges in de lift, ook bij Teboza. Inmiddels vormt de EKO-teelt een substantieel aandeel van ons totale areaal asperges. Afhankelijk van de marktvraag zullen wij het oppervlak biologische asperges de komende jaren verder uitbreiden.

Samenwerking met geselecteerde aspergetelers
Om onze afnemers te allen tijde te kunnen voorzien van de allerbeste asperges werkt Teboza samen met speciaal geselecteerde aspergetelers, die hun product aan ons leveren. Deze telers en hun asperges voldoen aan de allerhoogste kwaliteitseisen. Zodat afnemers gegarandeerd zijn van een topproduct!

Aspergetelers gezocht!
Bent u aspergeteler en heeft u interesse in samenwerking met Teboza? Laat het ons weten! U kunt contact opnemen via tel. 077-3071444 of info@teboza.nl.