Aspergeplanten

Aspergeplanten100% Asparagus: aspergeplanten van topkwaliteit
Een perfecte aspergeteelt begint met de juiste aspergeplant. Teboza levert een complete range aan Asparagus-rassen; de aspergeplanten van Teboza gaan de hele wereld over. Topkwaliteit is hierbij vanzelfsprekend. Al onze planten dragen het Select Plantkeurmerk van Naktuinbouw. Dit keurmerk staat garant voor aspergeplanten die geteeld zijn in gezonde grond en ziektevrij zijn. Hiermee is een perfecte start van de teelt en een optimaal rendement gegarandeerd!

Maar Teboza is méér dan alleen leverancier van aspergeplanten. Als ketenregisseur hechten wij ook waarde aan een zo hoog mogelijk teeltrendement voor onze klanten. Dat betekent dat wij onze kennis en jarenlange ervaring inzetten ten behoeve van de teler. Wij begeleiden en adviseren onze klanten om zo een optimaal resultaat te realiseren. Samen!


Beschikbare aspergerassen

Teboza biedt een compleet pakket aan aspergerassen voor de nationale en internationale aspergeteelt. De rassen die wij aan kunnen bieden zijn: Aspalim, Atticus, Avalim, Backlim, Cumulus, Cygnus, Erasmus, Fortems, Frühlim, Gijnlim, Grolim, Guelph Equinox, Guelph Millennium, Herkolim, Portlim, Prius, Ramires, Starlim, Sunlim, Tallems, Terralim, Vegalim, Vitalim en Xenolim.
Voor een overzicht van alle rassen en de plantdichtheid, klik hier.