Aspergeverkoop


100% Asparagus: dagelijks verse asperges

Doordat Teboza de gehele aspergeketen in eigen hand heeft, zijn wij in staat kwalitatief hoogwaardige en op en top verse asperges te leveren. Verkoop vindt altijd plaats binnen 24 uur na oogst - verser kan het niet!

Teboza staat ook voor flexibiliteit; de wensen van de klant zijn leidend. Daarnaast staan betrouwbaarheid en continuïteit hoog in het vaandel: in het aspergeseizoen - dat loopt van medio februari tot eind juni - kunnen wij dagelijks leveren, op het tijdstip en onder de condities en voorwaarden die de klant wenst.

Dat Teboza garant staat voor topkwaliteit bewijst het feit dat wij in 2006 werden onderscheiden met de Prix d’Asperge. Daarnaast beleveren wij tal van toonaangevende restaurants en retailketens, in binnen- en buitenland. Kortom: Teboza staat synoniem voor de allerbeste asperges!

Restaurants

Asperges op maat
De juiste hoeveelheid en sortering asperges, een perfecte uniformiteit en een zo vers mogelijk product; dat is wat de moderne restauranthouder wil. Teboza begrijpt dat en levert asperges te allen tijde volgens de gewenste specificaties. Maatwerk dus!
Voor het complete assortiment van Teboza, klik hier.

De asperges van Teboza staan op de kaart bij gerenommeerde restaurants in binnen- en buitenland. Zo kunt u onze asperges bijvoorbeeld proeven bij Parkheuvel in Rotterdam en Valuas in Venlo. Een compleet overzicht van de restaurants die wij beleveren, vindt u op onze speciale Teboza-app.

Superior Queens
Speciaal voor restaurants zijn er Superior Queens-asperges. Asperges met koninklijke allure, van de allerhoogste kwaliteit, op traditionele, duurzame en biologische wijze geteeld, afkomstig van jonge, energieke velden, gegarandeerd dagvers - binnen 12 uur na oogst geleverd! - en met een pure, authentieke smaak. Asperges zoals asperges bedoeld zijn!

» Bekijk de Superior Queensbrochure

Retail

Ontzorgen als toverwoord
Retailers die verzekerd willen zijn van de allerbeste en meest verse asperges zijn bij Teboza aan het juiste adres. Wij nemen alle zorg uit handen en zorgen voor een topproduct, dat geleverd wordt op het gewenste tijdstip en volgens de gewenste specificaties. Daarnaast zetten we onze kennis en ervaring graag in om samen de beste verkoopstrategie te bepalen en de productpromotie vorm te geven. Zodat de retailer te allen tijde verzekerd is van een optimaal verkoopresultaat!

Teboza is huisleverancier van tal van toonaangevende supermarktketens in binnen- en buitenland. Onze asperges zijn verkrijgbaar bij onder meer Jan Linders, Makro, Deen, Hoogvliet, Poiesz en Smeding Groenten & Fruit. Daarnaast leveren wij aan tal van gerenommeerde groentespeciaalzaken.

Limburgs Goud: de beste asperges
De allerbeste asperges van Limburgse bodem worden in de markt gezet onder de merknaam Limburgs Goud. Zodat de klant zeker weet dat hij het beste product koopt, zoals dit alleen in Limburg geteeld kan worden.

AspergeGilde Peel en Maas
Teboza is aangesloten bij het AspergeGilde Peel en Maas; een samenwerkingsverband van telers uit de grootste aspergegemeente van Nederland. Samen zetten zij zich in om de asperges uit Peel en Maas verder op de kaart te zetten. Eén van de speerpunten is het leveren van uitmuntende asperges, die onder de naam van het gilde in de markt worden gezet. Speciaal gesorteerd en verpakt én gegarandeerd geteeld op de zandgronden in Peel en Maas. Teboza is leverancier van deze ‘Peel en Maas’-asperge, die onder meer bij Makro in de schappen ligt.

   • 100% Asparagus: dagelijks verse asperges voor restaurants
  • 100% Asparagus: dagelijks verse asperges voor supermarkten
  • 100% Asparagus: dagelijks verse asperges voor inkooporganisaties